Coaching

Mit fokus som coach vil altid være på dig og dine værdier,

 

Theo Van Driessche 

                            Life & Business Coach

Life Coaching giver dig personlig udvikling !!

 

Life Coaching er en professionel dialog, der tager udgangspunkt i dine mål og udfordringer.

Når du mangler overskud i hverdagen giver coaching dig overblik, indsigt i dine vaner og valg, det skaber viden og motivation til forandringer hen imod dit mål.

Når du bliver coachet, udvikler du dig fremadrettet til at være den person du respekterer mest. og til at være den bedste udgave af dig selv. Din personlige udvikling er derfor til gavn og glæde for dig selv, men også dine nærmeste.

Coaching er et værktøj som inviterer dig til at udforske dine måder at forstå og handle på i forhold til dine problemer, udfordringer, drømme, mål og ønsker for fremtiden.

Coachingen gør dig bevidst om, hvad der har forhindret dig i at nå dine mål. Den viden bruges til at tage det næste skridt, hvor du nu tænker over de valgmuligheder, du i virkeligheden har og hvordan du ønsker at handle for at nå dine mål.

For at målene ikke skal opleves for uopnåelige defineres de i samarbejde med Theo Van Driessche og gøres konkrete, tydelige og håndterbare. 

Det er coachens opgave, at stille de rigtige spørgsmål, der igangsætter processen. På denne måde er det dig selv der kommer med løsningsmulighederne, og derved opnår du ejerskab for dine personlige mål.

Derfor er coaching et meget anvendt succesfuld redskab -

 Det gør en forskel.

 
Coachvirksomheden NewLive, Baldersgade 16, 8700 Horsens. Tlf. 60 79 85 60 Mail info@newlive.dk